Anyone who has visited the Stanford Shopping Center cant miss the black sheeting that covers Apple’s upcoming retail store, says a Palo Alto Online report. The new store will occupy two vacant storefronts and eventually will replace a mini-store that’s located nearby. Residents can see the breadth of the construction, but the design and layout of the store are a closely guarded secret.

The biggest source of information is the recently-discovered final building plans, which were submitted to the City of Palo Alto earlier this year. These plans contain a detailed rendering that shows a stunning building with exterior glass walls and a center stone wall that separates the building into two distinct spaces. Construction will continue until the store’s expected November opening.

[Via ifoAppleStore]

Apple Store rendering shows another glass box in California originally appeared on TUAW – The Unofficial Apple Weblog on Wed, 23 May 2012 14:30:00 EST. Please see our terms for use of feeds.

Source | Permalink | Email this | Comments

You can follow on Twitter or join our Facebook page to keep yourself updated on all the latest from Apple and the Web.